Tuesday, October 20, 2009

.::Pemalas Yang Selfish::.

Dengan nama Allah swt yang maha pemurah lagi maha penyayang. Salam kerinduan buat Muhamad Bin Abdullah , kekasih hati. Salam rindu juga buat semua sahabat blogger.

Rasanya , lama sudah dia tidak menjenguk ke sini. Rasanya dia perlu muhasabah kembali tentang tanggungjawabnya di blog Tinta Semalam ini. Semakin dia hanyut mengabaikan tanggungjawabnya di blog ini , jangan blog ini , blog miliknya yang di"private"kan itu juga sudah lama dia tidak ziarah. Sudah lama dia tidak menulis.

Malas mungkin. Ataupun pentingkan diri sehingga lupa pada tanggungjawab ini dan mengutamakan blog yang satu lagi. Jika itu anggapannya , semoga Allah swt ampunkan dirinya.

Hanya satu saja yang dia mohon saat ini. Khasnya untuk "cermin dirinya" yang tidak sabar2 mahu membaca hasil penulisan cerpennya (ye ke ukhti ? hehehe) , bersabarlah. Dia masih butuh waktu. Ditambah2 dengan imtihan yang hanya terlalu hampir waktunya , membuatkannya tidak betah dan tidak punya idea untuk berkarya. Tiada idea. Kosong. Mungkin apabila cuti nanti , dia akan mulakan penulisannya.



Bicara hati ini :
Tiba2 rindu pulak pada opah .. padahal baru bermalam dengan opah hari tu ..
Bukan apa , dah lama tak buat nakal dengan opah nih ..hehehe..
Opah! Jom kita buat nakal jap. Siapa mangsa kita opah...?! U pilih i follow jerk!

'SahabatMusleem'/

2 comments:

Nada Nadzhirah Kamaruzzaman said...

miss u too so much!!!!


datang la tido dengan kita lagi...

seriously roomte berdua tu asik tanya je....

miss u so much! muah!

Syauqah MUJAHIDAH said...

>Nada

Loh..awatnya roomate tu tanya jer? Rindu kat ana jugk ker? Huhuhu..
Xsmpt kot Nada sem nih nak brmalm kt sane lagi , dah nk final kan..I/Allah lain kali k..
T kim salam kat roomate tu ya..

Btw Nada , jom pas exm kita bersihkan minda kat luar..hehehe